Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

A tökéletes helyszín és időpont

2015. április 20. - Royal Szalonok

Az esküvőszervezés egyik legfontosabb kérdése, hogy mikor és hol legyen a Nagy Nap. Ezen már az első pillanattól kezdve elkezdünk gondolkodni.

Persze ma már mindenki tudja, hogy bizonyos időszakok nagy népszerűségnek örvendeznek, elsősorban az időjárás miatt. Ilyen a tavasz, nyár és az ősz, amikor tökéletes az idő egy szabadtéri eseményre.

Ha valaki kisvárosban nő fel akkor jól ismeri, hogy ebben az időszakban a kocsidudálások teljesen természetesek és nincs olyan templom, ahol ne harangoznának eme szent esemény örömére. Sokszor azonban bizonyos helyek, időpontok köthetőek múltbéli, szép emlékekhez.

Egyik nagyon kedves menyasszonyunk Szigligeten töltötte egész gyerekkorát, és habár Budapesten nőtt fel és ismerkedett meg párjával, valahogy visszahúzta a szíve. Szigliget magaslatán, balatoni panorámával, miközben a szellő ringatja a ruhádat – meseszép volt. De persze akad olyan is, aki téli hónapot választ, figgyet hányva mindenre, igazi jégvarázs stílusban. Ti voltatok már ilyen esküvőn?

Bármilyen időszakot is választasz, fontos hogy megtaláld a hozzá illő ruhát és kiegészítőket. Téli esküvőhöz szőrmebunda és kesztyű, őszihez pelerin vagy boleró, míg a nyárihoz könnyed, szellőző anyagú ruha illik.

Egy kis csemege, hogy bebizonyítsuk bárhol is tartod az esküvődet, mindig olyat válassz, ami a szívedhez közel áll. A többit pedig bízd a fantáziádra :)


capture.JPG

553225_379592415396177_1106508032_n.jpg

süti beállítások módosítása