Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

5 tévhit a menyasszonyi ruha vásárlásról

avagy miért is érdemes megvásárolni a menyasszonyi ruhádat?

2016. január 21. - Keserű Dóra

Nem ritka, hogy menyasszonyi ruhaszalonok eladásra kínálnak egyes modelleket a kölcsönzési ár, vagy akár nem ritkán annak a töredékéért. 

Sokszor azonban féltek az outlet kollekcióban található ruháktól, általában ugyanazokat a félelmeket halljuk tőletek itt a szalonban is. A félelmek természetesen alaptalanok, és hogy ne a levegőbe beszéljünk, összegyűjtöttük nektek az 5 leggyakoribb tévhitet az outlet ruhákkal kapcsolatosan.

1. Régi ruhákat árusítanak ki? 

Most elárulunk egy titkot: nem azért válunk meg ezektől a daraboktól, mert elhasználtak, vagy régiek lennének, hanem mert minden évben rengeteg ruha érkezik az új kollekcióval, és egész egyszerűen nem férünk el, ezért ilyenkor összedugjuk a fejünket és vérző szívvel kiválasztjuk ezeket a gyönyörű darabokat. 

 

2. Elhasznált, elszürkült ruhát kapok? 

Ez a legnagyobb tévhit, hiszen minden esetben nagy figyelmet fordítunk arra, hogy minden menyasszonyunk a legtökéletesebb állapotban viselhesse a választott darabot, így az utolsó percig vigyázunk rá neked. Pontosan ugyanolyan állapotban fogod látni a ruhákat, mint a menyasszonyok, akik viselték. 

3. Olcsóbb a ruha, mint a kölcsönzés, ugyanazt a kiszolgálást kapom?

Megnyugtatunk, akár kölcsönzöl, akár ruhát vásárolsz, a szolgáltatásban nem lehet eltérés. Pontosan ugyanabban az elbánásban fogsz részesülni, mint minden menyasszonyunk. A ruhát természetesen tökéletesen rád igazítjuk, több próba alkalmával, és díjmentesen biztosítunk abroncsot, utóbbit az esküvő idejére. 

4. Az esküvő napján tökéletesen áll majd rajtam? 

Természetesen! Ezt garantálja a többszöri ruhapróba és igazítás, ami természetesen díjmentes. Sőt! Sokan bele sem gondolnak, hogy mivel a ruha a tiéd lesz, így teljesen a te elképzelésednek megfelelően alakítható. Ha egyenes a dekoltázs és szív dekoltázst szeretnél? Nem gond, a ruha a tiéd, így ez is megoldható :) 

5. Hogyan fogom tárolni otthon? 

A tárolás sem lesz probléma. Elvitelkor biztosítunk a ruhához ruhazsákot, amiben biztonságosan tárolhatod a ruhádat a nagy napig, így megvéded a portól, és gyűrődni sem fog. Mosni, vasalni úgysem neked kell majd, ez a szolgáltatás része, elvitel előtt ezt mi természetesen átvállaljuk. 

KINEK AJÁNLJUK? Ha külföldön lesz esküvőd, vagy szeretnél egy igazán vagány kreatív fotózást, és nem szeretnéd azt figyelni, hogy mikor lépsz rá a ruhád aljára, akkor számodra verhetetlen lehetőség, de természetesen az árfekvést tekintve is jó választás ;-)

Összegezve: érdemes tehát szétnézned az eladó ruhák között, mert nem csak hogy különlegesebb darabokat találhatsz, de verhetetlen áron juthatsz szinte új darabokhoz. Íme egy kis ízelítő: 

logo.jpg

 

süti beállítások módosítása