Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Híres és ikonikus menyasszonyi ruhák

2016. augusztus 31. - Keserű Dóra

Vannak olyan sztárok, akiknek az esküvőjére csak úgy emlékezünk,mint az a bizonyos ruha. Beszédtéma lesz, és hőn áhitott vágy, hogy mi is ugyanolyat szeretnénk, de legalábbis nagyon hasonló fazont. 

Összeszedtük Nektek azokat a rendhagyó ruhákat, mely az elmúlt évtizedekben méltán népszerűek lettek a divat világában. 

Grace Kelly

Grace Kelly mesébe illő selyemtaftból és olasz csipkével díszített ruhája középkorba repített minket. Egyik legkülönlegesebb kiegészítője a csipkeszegéllyel díszített selyemtüll fátyol volt gyönggyel kivarrt Júlia-sapkával. A holywoodi sztár igazi királynőként tündökölt. 

weddingdresses11_gracekelly.jpg

Audrey Hepburn

Legemlékezetesebb esküvői ruháit filmjeiben viselte, melyek közül kiemelkedik ez a csodaszép Dior darab a Funny face című filmből. Az 50-es évek stílusát követő darázsderekú fazon, sima csónaknyakú felsőrésszel egy roppant elegáns és letisztult hatást kelt, hűen tükrözve Audrey mesés és bájos ízlését. Egyszerű és nőies, melyhez tökéletesen passzol a balerina cipő.

capture_3.JPG

 

Celine Dion

Ez a ruha pontosan megmutatja az évtized stílusát, amikor a giccs és habosbabos fazon aranykorát éli. 1994-es esküvő egyik legemlékezetesebb kiegészítője a kristályokkal kirakott fejdísz lett. 

6644c5bdee471783cd95e38bef44f916b732e15a.jpeg

Diana hercegnő

Ki ne emlékezne Diana milliókat érő legendás ruhájára, mely divattervezők kedvencévé vált utána.  A ruha könnyű selyemből és antik csipkéből készült 1000 gyöngy és flitter díszítésével. A 80-as évek hatalmas slágere lett a válltömés. Az uszálya elérte a 8 métert!!!

princess-diana-wedding-dress.jpg

Victoria Beckham

A mára divattervezővé vált egykori Spice girls tag méregdrága Vera Wang ruhája hamar népszerűségnek indult a fiatal nők körében. Az A vonalú szatén ruha tökéletes megjelenést ad, elegáns és letiszult mégis különleges a finom húzott mellrészével. 

4_2.jpg

Katie Holmes

Tom Cruise ex-feleségének díszes, enyhén vállra eső Armani ruhája igazi hercegnővé varázsolta őt. A Swarovski kristályokkal díszített és hímzett menyasszonyi ruha selyemuszállyal és a földig érő, elefántcsont tüllből készült fátyollal sokak kedvence lett a divatvilágban.

iconicweddingdresses33_v_11apr11_pa_b_592x888.jpg

Kate Middleton

Kate Middleton ruhája maga volt a tökéletesség. Az év legjobben várt esküvője és annak menyasszonyi ruhája felül múlt minden elképzelést. A Sarah Burton tervezte (Alexander McQueen divatmárka kreatív igazgatója) ruhát egy régi viktoriánus fűző ihlette, amit kézzel felvarrt csipkével borítottak be.A hagyományok szerint Kate lánya is ezt a ruhát fogja viselni, mely biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes lesz akár 25 év múlva is.

kate-middleton--a.jpg

Jessica Biel

Ombre, púder színek és cukiság a köbön. Jessica ruhája bájos, egyedi és roppant elegáns volt a Nagy Napon. Giambattista Valli izgalmas, pink ruhája divathullámot indított el a sztárok között, egyre többen választják a kissé merészebb színeket.

jessica-biel-wedding-dress.jpg

Angelina Jolie

Úgy gondolom nem sokat kell hozzáfűzni ehhez a ruhához. Beszélhetnénk a csodás szatén anyagról, a mellben húzott, egyszerű szabásról, de ebben a ruhában érzelmek vannak. Érzelmek gyermeki tollakból és egy boldog anyukáról. Milliók olvadtak el Angelina ruhájától, mely méltán lett ikonikus ruha az esküvő világában. 

jolie-dress-569.jpg

Amal Clooney

Ez a csodálatos Oscar De La Renta ruha egyik legeslegszebb része a hosszú, több méteres Chantilly-csipkével szegélyezett fátyol. A vállnélküli, kézzel varrt hímzésekkel és gyöngyfűzésekkel díszített ruha egyik nagy kedvencünk.

 

best-celebrity-wedding-dresses-2014.jpg

Anne Hathaway

A gyönyörű színésznő tökéletes ruhát választott rövid hajához és törékeny alkatához. A különleges és könnyed menyasszonyi ruhát Valentino tervezte, melynek anyaga nagyrészt tüll, amibe apró mintákat hímeztek. A vintage fejdísz szuper választás volt.

anne-hathaway-dress-569.jpg

Solange Knowles

Az énekesnő, Beyoncé húga nagy port kavart a divat világában hiszen menyasszonyi ruhája teljesen eltért az átlagostól. A Stéphane Rolland kollekció különleges darabja mélyen dekoltált felső részével és nadrág fazonjával címlapok ezrein szerepelt és vált ismertté.  

solange-knowles-wedding-vogue-2-17nov14-inf-splash_b_592x888.jpg

 

Legyen extrém vagy elegáns, nagyszoknyás vagy letisztult, a divat változik majd évről évre megújul. Csodáld meg a magazinok, sztárok ruháit, álmodd meg a sajátodat és keress fel minket bizalommal. 

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

 

süti beállítások módosítása