Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Royal tippek - alacsony költségvetésű esküvőhöz

2016. március 21. - Keserű Dóra

Az esküvő mindannyiunk életében egy különleges és várva várt nap. Minden mennyasszony igyekszik álmait megvalósítani, de sokszor a pénztárca is közbeszól. Ne szomorkodjatok ha nincs elég keret rá, néhány hasznos tippel rengeteget spórolhattok.

1.) Fontossági sorrend - biztos, hogy szükségem van rá?

Ahogy a munkánkban vagy a mindennapjainkban, úgy az esküvő szervezésekor is fontos, hogy priorizáljunk. Elő a notesszel és kezdődhet a lista. Mi a legfontosabb? Mire van szükségünk a legjobban? Sokszor abba a hibába esünk, hogy egyszerre ömlesztjük össze a tennivalókat és nem tudunk kiigazodni rajtuk.

Royal Tipp: Használjatok okostelefonon letölthető esküvőszervező applikációt 

screen1.png

2.) A tökéletes ruha

Minden menyasszony a tökéletes ruháról álmodik. De vajon biztos, hogy ahhoz a legdrágább ruhát kell választanunk? A divat minden évben új trendeket szül, de az esküvői ruhák között évről évre ugyanaz a kulcsszó ismétlődik: tökéletesség a nagy napon. Ez a tökéletesség viszont nem évhez és nem az aktuális divathoz kötődik. Ezt a tökéletességet mi, Nők alkotjuk. Kétségbeestél, mert szűkös a keret? Nem akarsz rossz minőséget venni, de nincs elegendő pénzed hogy több százezer Ft-ért kölcsönözz ruhát? Rengeteg olasz márka kínálja kedvezményesen menyasszonyi ruháit, ahol biztos, hogy megtalálod a számodra tökéletes fazont.

Royal Tipp: Vásárold meg esküvői ruhádat a Royal szalonok outlet kollekcióiból. Eladó menyasszonyi ruhák kölcsönzési ár alatt. www.royalszalon.hu

thumbnail_290_center_crop_385_daphne-1.jpg

thumbnail_290_center_crop_385_77813-1.jpg

3.) Kérdezz körbe az ismerőseid között!

Hányszor hallottuk utólagosan, hogy miért nem hívtál fel, nekem van egy ismerősöm, aki tudott volna segíteni.. Tanulj belőle! Kérdezz körbe a barátaidnál, családtagoknál esetleg munkatársaknál, hátha ismeretségeikkel könnyebben és olcsóbban kapod meg ugyanazt a szolgáltatást.

Royal Tipp: Egy ismerős fodrásza és sminkese nem csak jó referencia, de lehet, hogy sokszor olcsóbb is, mint az általunk keresettek. Sokat spórolhatsz, ha segítségül hívod a család konyhatündérét, és igazi házikészítésű finomságokkal leped meg a vendégeket.

4.) Hatalmas lagzi vagy kisebb összejövetel

Ez mindig is egy kényes kérdés volt és marad is. Szükséges ennyi embert meghívni? Ez a nap Rólatok szól és habár sokszor közbeszól a "de mégis csak rokon" illetve a "de ha őket meghívjuk, akkor őket is meg kell" mondatok, a döntés maradjon a Ti kezetekben. Egy szűk családi esküvő is lehet ugyanolyan csodálatos, de egyben meghitt, mint a többszáz fős lagzi.

Royal Tipp: Üljetek le és beszéljétek át a párotokkal, hogy milyen ceremóniát szeretnétek. Sokszor a vőlegény jobban ragaszkodna a kisebb esküvőhöz, így ha közös a döntés, már könnyebben lehet megbirkózni a szülői ellenvéleménnyel :)

5.) A helyszín és díszítés - elő a kreatív tudásunkat

A helyszín az egyik legfontosabb és legdrágább része az esküvőnek. Igényeink ezen a téren a csillagos égig szárnyalhatnak, ugyanakkor itt is fontos a mérlegelés. Rengeteg szép és ötletes helyszín között válogathatunk anélkül, hogy adósságba borulnánk. Legyen az kültéri vagy beltéri, mindig olyat válasszunk, ami a szívünkhoz közel áll - akár egy gyermekkori emlék, vagy a szerelmünkkel egy közös élmény helyszíne. Díszítésnél kis költségek mellett érdemes elővenni a kreatív oldalunkat, akár barátokkal összeállni és ötletelni. Rengeteg hasznos tippet találhattok az internetet böngészve is.

Royal Tipp: egyre divatosabbak a kültéri helyszíneken elhelyezett kézműves képek, kiegészítők. Álljatok össze a barátnőkkel és szánjatok rá egy hétvégét - kellemest a hasznossal. 

 

0c3de10f7e14068443981cbcd69828b0.jpg

 

 

 

wedding-cd-favor.jpg

 

Látogass el facebook oldalunkra és kövess minket: https://www.facebook.com/royalszalonok/

logo_1.jpg

 

süti beállítások módosítása