Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Top 5 gyönyörű 2016-os esküvői ruha

2015. október 15. - Keserű Dóra

Az év legizgalmasabb időszaka az új kollekció érkezése a szalonokba. Tudjuk, hogy az összes csodás darabot átböngészni sok időbe telik, ezért segítségképpen megkértük a Royal szalonok tanácsadónőit, gyűjtsék egy csokorba új kollekciónk legszebb ruháit, és néhány jó tanácsot is kaptunk tőlük. Vigyázat, szemkápráztató darabok következnek!

Egy igazi klasszikus

Gyönyörű, Kate Middleton inspirálta ruhánk finom vonalvezetéssel, hangsúlyos csipke díszítéssel. Igazi királynőnek érezheted magad benne, akiért eljött az ő Vilmos hercege. :) 

blogruha04_1.jpg

Vérbeli díváknak

Extravagáns, bohém stílus. A színe és a formavilága egyaránt különleges és egyedi. Ez a te ruhád, ha valami exkluzívra vágsz.
blogruha02.jpg

Klasszikus egy kis csavarral

Már a ruha neve, Nastasia, is mutatja klasszikus báját, a csavar pedig? Izgalmas  hátmegoldás! Így lehetsz egyszerre királylányos és merész.
blogruha01.jpg

Sellő lány

A sellő fazonú ruhák gyönyörűen kiemelik az alakod. Merészebb választás, de garantált a nagy napon a bóközön!

blogruha05.jpg

Alakformálás felsőfokon

Egy igazi főnyeremény, ha szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon. Hagyjuk a diétát, ez a ruha csodás alakot formál egy perc alatt!
blogruha04.jpg

Kíváncsi lettél a teljes kollekcióra? Kattints!

Royal tipp: Érdemes ilyenkor minél hamarabb időpontot foglalni próbára, hogy te lehess az a szerencsés, aki elsőként próbálhatja fel ezeket a csodákat. Apropó, neked van már időpontod? Mi szóltunk! :) 

 logo.jpg

süti beállítások módosítása