Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Így válaszd ki a tökéletes ruhát

2016. szeptember 07. - Keserű Dóra

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása nem egyszerű döntés. Egy jó szakember vagy ismerős véleménye sokat tud segíteni, ugyanakkor mi magunk is fel tudunk készülni pár hasznos tanáccsal. 

Sok menyasszonnyal találkozunk, akik biztos elképzeléssel jönnek hozzánk, ugyanakkor fontos, hogy tisztában legyenek testi adottságaikkal is.

Habár rengetegen beleszeretnek egy bizonyos fazonba, sajnos nem mindenkinek áll úgy, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ma már a legnagyobb divattervezők is törekednek arra, hogy az egyes modellek többféle fazonban is elérhetők legyenek, így kielégítve a menyasszonyok széleskörű igényeit.

TOP 3 Royal Tipp, mellyel könnyen rátalálsz álmaid ruhájára:

1.) Határozd meg, hogy milyen alakkal rendelkezel:

 

testalkatok.jpg

2.) Miután kiválasztottad, hogy melyik típusba tartozol, jöhet a hozzá illő fazon:

 

Alma: Tökéletes választás az A vonalú ruha, mely a kényes részeket takarja el, ugyanakkor egy derékban csavart, félsellő ruha is mesés alakot formál.

3198-front.jpg

Körte: A vonalú vagy tengerparti fazon, mely melltől lefelé bővül, így a hangsúly a test felső részére összpontosul. Szintén remek választás a nagyszoknyás, derékban húzott ruha, mely kiemeli vékony felsőtestedet.

szalagavato5.JPG

Homokóra: Emeld ki csodás alakodat, melyhez a legjobb választás egy sellő ruha. A derékban szűkített fazon a mellben és csipőben erősebb részekre irányítja a tekintetet, megmutatva a gyönyörű idomokat.

ek1037_back.jpg

Egyenes: Ehhez az alkathoz olyan ruhát válassz, mely alakot formál és nőiessé tesz. A kövekkel és különleges színekkel volumnövelő hatást kelthetsz. Lehet egy díszes A vonalú, sellő vagy hercegnős fazon

szalagavato4.JPG

Fordított háromszög: Az A vonalú ruhák  finomítják a vállakat. Egy V-kivágás vagy rövid ujjú csipke boleró elrejtheti azok szélességét. Válassz egy púderszínű övet, mely lefelé irányítja a figyelmet.

ekc1043-full.jpg

3.) Nem elegendő a fazon, fontosak a részletek is:

 

Magas hölgyeknek: Törekedjünk az egyszerű, letisztult formára. Ajánlott sellő vagy félsellő, esetleg rövid vagy lábakat finoman kivillantó fazon.  

ak140_full.jpg

Alacsony hölgyeknek: Válasszunk olyan ruhát, mely megemeli a csipő kezdetét, így hosszítja a lábakat. Kerüljük a nagy szoknyás ruhákat, melyek összenyomnak. Az A vonalú, vízhullámos ruha remekül passzol ehhez az alkathoz.

4903-1.jpg

Teltebb hölgyeknek: Érdeklődj szalonjainkban plus size modelleink felől, melyek praktikus megoldásokkal gyönyörű alakot formálnak

3124-1.jpg

Kismellű hölgyeknek: A rakott felső kiemeli a dekoltázst, így kerüljük. A sok anyagból készült felső optikailag nagyítja a melleket, és szép formát kölcsönöz. Szalonjaink biztosítják a push-up varrást

51125-0054.jpg

Nagymellű hölgyeknek: Egy pántos, V kivágású ruha finoman emeli ki a kebleket. Tökéletes választás a boleró is, mely elfedi a kényes részeket. Kerüljük a fényes, szatén anyagokat!

 3161-033_2.jpg

 

Láthatjuk, hogy szinte minden alkathoz tökéletesen passzol az A vonalú ruha, mely a divattervezőknek is a legkedveltebb fazonja. Amennyiben merészebb, különlegesebb ruhát keresel kérd ki kolléganőink véleményét, akik hasznos tanácsokkal és trükökkel segítenek, hogy megtaláld álmaid ruháját.

Kérdésed van? Írj nekünk: royaleskuvo@gmail.com

 

www.royalszalon.hu

 

logo_2.jpg

 

 

süti beállítások módosítása