Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

New York International Bridal Week

Egyenesen a kifutóról

2016. október 20. - Keserű Dóra

Idén is megrendezték a világ legrangosabb esküvői kiállítását New Yorkban, ahol bemutatták a legnagyobb tervezők 2017-es kollekcióit.

Lássunk egy kis ízelítőt:

eskuvo3.JPG

eskuvo4.JPG

eskuvo6.JPG

eskuvo10.JPG

eskuvo9.JPG

 

eskuvo5.JPG

eskuvo7.JPG

eskuvo2.JPG

eskuvo1.JPG

 

Hódít a vintage, rakott, fodrokkal díszített ujjak és aljak valamint az örök csipke.Igazi nagy sláger 2017-ben a lebegő csipke, mely mint egy tetoválás fut végig a menyasszony felső testén, ezzel is gyönyörű összképet adva. Imádjuk :)

További érdekességekért és képekért Katt ide: http://www.newyorkbridal.com/

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

 

 

Hódítanak a púder színek

A royal szalonok legszebb púder ruhái

Sokan már a kezdetektől fogva eldöntik, hogy nekik biztos, hogy hófehér ruhájuk lesz a Nagy Napon. Sokáig Mi is így gondoltuk, de az évek múlásával és a divat változásával teljesen megváltozott a véleményünk.

Miért is válasszak fehértől eltérő színt?

A válasz nagyon egyszerű. Habár a hagyományos esküvői ruha hófehér, mégis sokaknak nem áll jól. Fakítja bőrt, és sokszor mű hatást kelt. Egy púder színű ruha melegséget és harmóniát képvisel, benne nem csak elegánsak, de kifinomultak is lehetünk.

Ne ijedjünk meg a színektől, sokszor a képek is csalóak. A legnagyobb tervezők is ragaszkodnak a hagyományokhoz, ezért is használják előszeretettel az ekrü,barack és mályva színek finom árnyalatait.

Lássuk a Royal Szalonok TOP 10-es listáját:

10.) Ekrü színű, A vonalú ruhánk gyönyörű csipke aljal és felsőrésszel:

capture2_2.JPG

9.) Deréktól bővülő, csavart mintás ombre ruhánk, mely csodálatos alakot formál:

capture_10.JPG

8.) Juliette Plus size kollekciónk idei darabja, mert nem csak a vékonyaké a világ :)

capture6.JPG

7.) Eddy K csipke csodánk pánttal: 

capture_5.JPG

6.) és pánt nélkül:

capture8.JPG

5.) Igazi hercegnős fazon, gyönyörű púder színű aljal:

capture4_1.JPG

4.) Romantikus és egyben roppant elegáns. Igazi hercegnőknek:

capture3_2.JPG

3.) Nicole kollekciónk legbájosabb púder színű ruhája:

capture7.JPG

2.) Eddy K egyik legszebb csipke ruhája. A fátyol kötelező hozzá :)

capture9.JPG

1.) Abszolut favorit a menyasszonyok között ez a gyöngyökkel kirakott tüll ruhánk. Egyszerűen imádjuk:

12716017_1061116690577076_7756880274977269019_o.jpg

 

Hezitálsz, hogy neked milyen típusú ruha állna jól? Esetleg félsz dönteni, hogy púder színű ruhád legyen?

Gyere és látogass el szalonjainkba, kérd ki kolléganőink segítségét, akik sok éves tapasztalatokkal segítenek, hogy megtaláld álmaid ruháját.

www.royalszalon.hu

 

logo_2.jpg

Katasztrófális esküvői ruhák

Szerintem kijelenthetjük, hogy a mai világban már semmi sem meglepő. Rengeteg exhibicionista, feltűnési viszketegségben szenvedő emberrel találkozhatunk, akik között akad persze menyasszony is. Így már sejthetitek, hogy a következőkben néhány igazán ritka gyöngyszemet szeretnénk bemutatni Nektek, melyek bejárták az internetet megnevettetve és egyben meghökkentve minket. A képekért előre is elnézést kérünk :)

1.) Sokan álmodozunk hosszú fátyolról és hercegnős fazonról a Nagy Napon:

worst-wedding-dresses.jpeg

2.) Ha már királynő, akkor legyen a legszebb és leggiccsesebb. Mindörökké Barbie!!!:

wedding-dress-7.jpg

3.) Valaki nem fél megmutatni miben erős:

poj6fnas4c1azzo.jpg

4.) Szeretjük a letisztult, zárt formákat. Vagy mégsem?!:

f7b181a8a041576c67a19b94cbee41935a0b7756.jpeg

5.) És az egyediséget:

capture1.JPG

 

6.) De van amikor már nincsenek szavak...:

capture_4.JPG

7.) És most jöjjenek a kifutók szépséges darabjai:

400x400_1359730020925-octopus.jpg

49d5f75d567213b44679ec7567febf2c.jpg

images_1.jpg

ugly-wedding-dress-chanel.jpg

 

A divat sokszor nem ismer határokat és olykor igazi bulvárpukkasztó hatást kelt. Amennyiben mégis úgy gondolod, maradnál a klasszikus menyasszonyi ruhánál, látogass el weboldalunkra. Ha túl extrémet nem is, de garantáljuk, hogy csodálatos ruhák között válogathatsz :)

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

Itt van az ősz, itt van újra

Ősz az egyik legkedveltebb időszak a menyasszonyok körében, hiszen a hőmérséklet kellemes, a természet pedig gyönyörű színekben pompázik. 

Az évszak színei romantikus hangulatot ad, vele együtt pedig remek ötleteket a dekorációhoz.

A következőkben szeretnénk Nektek bemutatni néhány ötletet, amiket maga az Ősz inspirált. Színek, anyagok és kellékek, melyek harmonikus és elegáns légkört nyújtanak egy tökéletes esküvő kivitelezéséhez.

1.) Habár sokan félnek az őszi időjárástól, véleményünk szerint az egyik legtökéletesebb időszak egy kinnti szertartás helyszínének. Válasszatok úgy, hogy lehetőség legyen zárt térbe is menni, ha már este lehűl az idő.  

osz3.jpg

 2.) Ha nincs konkrét elképzelésetek a dekorációról, akkor merítsetek ötletet a természetből:

osz.JPG

osz2.JPG

 

osz4.JPG

osz5.JPGosz6.JPG

 3.) A kreativitás nem ismer határokat :)

osz4_1.JPG

osz5_1.JPG

Royal TIPP:  Tökéletes választás őszi esküvőkhöz a csipke ruha: 

"Úgy vélem a csipke a valaha készült egyik legszebb utánzata a természet fantáziájának; a csipke mindig felidézi számomra azokat az egyedülálló tervezéseket, melyeknél a fák ágai és levelei hímezik az égboltot, és nem hiszem, hogy az emberi lélek bármely találmánya kecsesebb vagy pontosabb eredetű lehetne."

ruha.JPG

ruha2.JPG

ruha3.JPG

ruha4.JPG

 

További csodálatos ruhákért érdeklődj szalonkjainkban, illetve látogass el honlapunkra:

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

Így válaszd ki a tökéletes ruhát

A tökéletes menyasszonyi ruha kiválasztása nem egyszerű döntés. Egy jó szakember vagy ismerős véleménye sokat tud segíteni, ugyanakkor mi magunk is fel tudunk készülni pár hasznos tanáccsal. 

Sok menyasszonnyal találkozunk, akik biztos elképzeléssel jönnek hozzánk, ugyanakkor fontos, hogy tisztában legyenek testi adottságaikkal is.

Habár rengetegen beleszeretnek egy bizonyos fazonba, sajnos nem mindenkinek áll úgy, mint ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Ma már a legnagyobb divattervezők is törekednek arra, hogy az egyes modellek többféle fazonban is elérhetők legyenek, így kielégítve a menyasszonyok széleskörű igényeit.

TOP 3 Royal Tipp, mellyel könnyen rátalálsz álmaid ruhájára:

1.) Határozd meg, hogy milyen alakkal rendelkezel:

 

testalkatok.jpg

2.) Miután kiválasztottad, hogy melyik típusba tartozol, jöhet a hozzá illő fazon:

 

Alma: Tökéletes választás az A vonalú ruha, mely a kényes részeket takarja el, ugyanakkor egy derékban csavart, félsellő ruha is mesés alakot formál.

3198-front.jpg

Körte: A vonalú vagy tengerparti fazon, mely melltől lefelé bővül, így a hangsúly a test felső részére összpontosul. Szintén remek választás a nagyszoknyás, derékban húzott ruha, mely kiemeli vékony felsőtestedet.

szalagavato5.JPG

Homokóra: Emeld ki csodás alakodat, melyhez a legjobb választás egy sellő ruha. A derékban szűkített fazon a mellben és csipőben erősebb részekre irányítja a tekintetet, megmutatva a gyönyörű idomokat.

ek1037_back.jpg

Egyenes: Ehhez az alkathoz olyan ruhát válassz, mely alakot formál és nőiessé tesz. A kövekkel és különleges színekkel volumnövelő hatást kelthetsz. Lehet egy díszes A vonalú, sellő vagy hercegnős fazon

szalagavato4.JPG

Fordított háromszög: Az A vonalú ruhák  finomítják a vállakat. Egy V-kivágás vagy rövid ujjú csipke boleró elrejtheti azok szélességét. Válassz egy púderszínű övet, mely lefelé irányítja a figyelmet.

ekc1043-full.jpg

3.) Nem elegendő a fazon, fontosak a részletek is:

 

Magas hölgyeknek: Törekedjünk az egyszerű, letisztult formára. Ajánlott sellő vagy félsellő, esetleg rövid vagy lábakat finoman kivillantó fazon.  

ak140_full.jpg

Alacsony hölgyeknek: Válasszunk olyan ruhát, mely megemeli a csipő kezdetét, így hosszítja a lábakat. Kerüljük a nagy szoknyás ruhákat, melyek összenyomnak. Az A vonalú, vízhullámos ruha remekül passzol ehhez az alkathoz.

4903-1.jpg

Teltebb hölgyeknek: Érdeklődj szalonjainkban plus size modelleink felől, melyek praktikus megoldásokkal gyönyörű alakot formálnak

3124-1.jpg

Kismellű hölgyeknek: A rakott felső kiemeli a dekoltázst, így kerüljük. A sok anyagból készült felső optikailag nagyítja a melleket, és szép formát kölcsönöz. Szalonjaink biztosítják a push-up varrást

51125-0054.jpg

Nagymellű hölgyeknek: Egy pántos, V kivágású ruha finoman emeli ki a kebleket. Tökéletes választás a boleró is, mely elfedi a kényes részeket. Kerüljük a fényes, szatén anyagokat!

 3161-033_2.jpg

 

Láthatjuk, hogy szinte minden alkathoz tökéletesen passzol az A vonalú ruha, mely a divattervezőknek is a legkedveltebb fazonja. Amennyiben merészebb, különlegesebb ruhát keresel kérd ki kolléganőink véleményét, akik hasznos tanácsokkal és trükökkel segítenek, hogy megtaláld álmaid ruháját.

Kérdésed van? Írj nekünk: royaleskuvo@gmail.com

 

www.royalszalon.hu

 

logo_2.jpg

 

 

Híres és ikonikus menyasszonyi ruhák

Vannak olyan sztárok, akiknek az esküvőjére csak úgy emlékezünk,mint az a bizonyos ruha. Beszédtéma lesz, és hőn áhitott vágy, hogy mi is ugyanolyat szeretnénk, de legalábbis nagyon hasonló fazont. 

Összeszedtük Nektek azokat a rendhagyó ruhákat, mely az elmúlt évtizedekben méltán népszerűek lettek a divat világában. 

Grace Kelly

Grace Kelly mesébe illő selyemtaftból és olasz csipkével díszített ruhája középkorba repített minket. Egyik legkülönlegesebb kiegészítője a csipkeszegéllyel díszített selyemtüll fátyol volt gyönggyel kivarrt Júlia-sapkával. A holywoodi sztár igazi királynőként tündökölt. 

weddingdresses11_gracekelly.jpg

Audrey Hepburn

Legemlékezetesebb esküvői ruháit filmjeiben viselte, melyek közül kiemelkedik ez a csodaszép Dior darab a Funny face című filmből. Az 50-es évek stílusát követő darázsderekú fazon, sima csónaknyakú felsőrésszel egy roppant elegáns és letisztult hatást kelt, hűen tükrözve Audrey mesés és bájos ízlését. Egyszerű és nőies, melyhez tökéletesen passzol a balerina cipő.

capture_3.JPG

 

Celine Dion

Ez a ruha pontosan megmutatja az évtized stílusát, amikor a giccs és habosbabos fazon aranykorát éli. 1994-es esküvő egyik legemlékezetesebb kiegészítője a kristályokkal kirakott fejdísz lett. 

6644c5bdee471783cd95e38bef44f916b732e15a.jpeg

Diana hercegnő

Ki ne emlékezne Diana milliókat érő legendás ruhájára, mely divattervezők kedvencévé vált utána.  A ruha könnyű selyemből és antik csipkéből készült 1000 gyöngy és flitter díszítésével. A 80-as évek hatalmas slágere lett a válltömés. Az uszálya elérte a 8 métert!!!

princess-diana-wedding-dress.jpg

Victoria Beckham

A mára divattervezővé vált egykori Spice girls tag méregdrága Vera Wang ruhája hamar népszerűségnek indult a fiatal nők körében. Az A vonalú szatén ruha tökéletes megjelenést ad, elegáns és letiszult mégis különleges a finom húzott mellrészével. 

4_2.jpg

Katie Holmes

Tom Cruise ex-feleségének díszes, enyhén vállra eső Armani ruhája igazi hercegnővé varázsolta őt. A Swarovski kristályokkal díszített és hímzett menyasszonyi ruha selyemuszállyal és a földig érő, elefántcsont tüllből készült fátyollal sokak kedvence lett a divatvilágban.

iconicweddingdresses33_v_11apr11_pa_b_592x888.jpg

Kate Middleton

Kate Middleton ruhája maga volt a tökéletesség. Az év legjobben várt esküvője és annak menyasszonyi ruhája felül múlt minden elképzelést. A Sarah Burton tervezte (Alexander McQueen divatmárka kreatív igazgatója) ruhát egy régi viktoriánus fűző ihlette, amit kézzel felvarrt csipkével borítottak be.A hagyományok szerint Kate lánya is ezt a ruhát fogja viselni, mely biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes lesz akár 25 év múlva is.

kate-middleton--a.jpg

Jessica Biel

Ombre, púder színek és cukiság a köbön. Jessica ruhája bájos, egyedi és roppant elegáns volt a Nagy Napon. Giambattista Valli izgalmas, pink ruhája divathullámot indított el a sztárok között, egyre többen választják a kissé merészebb színeket.

jessica-biel-wedding-dress.jpg

Angelina Jolie

Úgy gondolom nem sokat kell hozzáfűzni ehhez a ruhához. Beszélhetnénk a csodás szatén anyagról, a mellben húzott, egyszerű szabásról, de ebben a ruhában érzelmek vannak. Érzelmek gyermeki tollakból és egy boldog anyukáról. Milliók olvadtak el Angelina ruhájától, mely méltán lett ikonikus ruha az esküvő világában. 

jolie-dress-569.jpg

Amal Clooney

Ez a csodálatos Oscar De La Renta ruha egyik legeslegszebb része a hosszú, több méteres Chantilly-csipkével szegélyezett fátyol. A vállnélküli, kézzel varrt hímzésekkel és gyöngyfűzésekkel díszített ruha egyik nagy kedvencünk.

 

best-celebrity-wedding-dresses-2014.jpg

Anne Hathaway

A gyönyörű színésznő tökéletes ruhát választott rövid hajához és törékeny alkatához. A különleges és könnyed menyasszonyi ruhát Valentino tervezte, melynek anyaga nagyrészt tüll, amibe apró mintákat hímeztek. A vintage fejdísz szuper választás volt.

anne-hathaway-dress-569.jpg

Solange Knowles

Az énekesnő, Beyoncé húga nagy port kavart a divat világában hiszen menyasszonyi ruhája teljesen eltért az átlagostól. A Stéphane Rolland kollekció különleges darabja mélyen dekoltált felső részével és nadrág fazonjával címlapok ezrein szerepelt és vált ismertté.  

solange-knowles-wedding-vogue-2-17nov14-inf-splash_b_592x888.jpg

 

Legyen extrém vagy elegáns, nagyszoknyás vagy letisztult, a divat változik majd évről évre megújul. Csodáld meg a magazinok, sztárok ruháit, álmodd meg a sajátodat és keress fel minket bizalommal. 

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

 

A tökéletes keringő ruha

Izzik a szalagavatós szezon és vele együtt a megfelelő keringő ruha keresése. Nap, mint nap egyre több fiatal érkezik hozzánk, hogy kiválassza a tökéletes keringő ruhát, legyen az csipkés, királynős vagy sellő.

A szalagavató, mint esemény több mint 200 éves múlttal rendelkezik, melyet akkoriban "Valétálásnak" neveztek. A "Valéta" latin eredetű kifejezés, melynek jelentése: "Éljetek boldogan". Az ünnepélyt a diákok utolsó évében rendezték meg, így jogosultakká váltak a mára szimbolúmmá váló szalag viselésére. A valétamenetet a legidősebb diák nyitotta, majd fáklyásmenet kísérte a végzősöket a városkapuig, ahol szimbolikusan fenékbe rúgták őket, ezzel is tudtukra adván, hogy már véget értek középiskolás éveik. A körmenetet a napjainkban is hagyományos bál zárta.

A szalagavatós bál fénypontja a keringő, melynél a lányok fehér báli ruhában (megegyezik a menyasszonyi ruhával) mutatják meg tánctudásukat. 

Lássuk a Royal szalonok TOP 5 szalagavatós ruháit:

szalagavato1.JPG

szalagavato2.JPG

szalagavato3.JPG

szalagavato4.JPG

szalagavato5.JPG

 

Ne feledjétek, 5 főtől már csoportos kedvezményt biztosítunk. Keressétek meseszép, királynős, tüllős ruháinkat Royal szalonjainkban. Bejelentkezés nem szükséges!!!

www.royalszalon.hu

facebook.com/royalszalonok/

 

logo_2.jpg

 

 

 

Menyasszonyi ruhák kismamáknak

A minap egy gyönyörűszép menyasszony érkezett hozzánk kétségbeesetten, miszerint nem talál magának ruhát. Az ok nagyon egyszerű: vendégünk hamarosan anyuka lesz, 5. hónapban jár :)

 images.jpg

A fennti eset már nem is olyan ritka. Évről évre találkozunk várandós menyasszonyokkal, akik óriási dilemmában vannak a ruha kiválasztásánál. Sokan inkább varrónőt keresnek azzal az indokkal hogy sem esztétikailag sem méretben nem tudnak olyat találni, ami tetszene nekik. Biztos, hogy jó megoldás?

A következőkben szeretnénk Nektek bemutatni a tökéletes fazont, melyben elfér a pocak is, mégis átélhetitek azt a csodás érzést, amit egy magas minőségű, kézzel varrt, tervezői ruha nyújt :) 

Tengerparti fazon

A tengerparti vagy más néven empire fazon reneszánszát éli, melyet elsőként Napoleon felesége, Josephine (Beauharnais) Bonaparte viselt. A mell alatt szabott, fűző nélküli ruha elsőre ugyan feltűnést keltett, de később hatalmas népszerűségnek indult egész Európában.

Bohém és könnyed viseletet nyújt így tökéletes választás a teltebb idomú hölgyeknek illetve kismamáknak

TIPP: Egyszerű, letisztult ruha mellé válassz púderszínű selyemszalagot vagy kristályos/virágos övet

Lássunk néhány gyönyörű ruhát, melyek megtalálhatóak a Royal Trend és Royal Classic szalonokban:

6750-front.jpg

6762_white.jpg

6766-0116.jpg

6778-080.jpg

6783-192.jpg

 

Jelentkezzetek a honlapon megadott elérhetőségeken vagy akár facebookon keresztül.

 

www.royalszalon.hu

facebook.com/royalszalonok/

 

logo_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Menyasszonyi fátyol

A ruha nélkülözhetetlen kiegészítője

Rengeteg menyasszonyunk azzal az elhatározással érkezik hozzánk, hogy nem fog fátyolt viselni a ruhájához. Ilyenkor mindig elmosolyodunk és csak annyit kérünk, azért tegyünk egy próbát és nézzük meg milyen is. Gondolhatjátok, szinte mindenki meggondolja magát. De miért is van ez.

Az esküvői fátyol évszázadokra vezethető vissza, mely elengedhetetlen kelléke volt a menyasszonyi ruhának. A hagyományok szerint tisztaságot és ártatlanságot jelképezett, mely védte viselőjét a gonosztól. A menyasszony a szertartás alatt lefátyolozva takarta arcát, míg a férj fel nem emelte és csókkal hintette ajkát. Ez jelentette, hogy a lány feleségévé vált és tulajdona lett.

A fátyol népszerűsége máig töretlen. Nem csak keretet ad a ruhának, de lélegzetelállító megjelenést is biztosít. Fontos, hogy tökéletesen passzoljon a ruhához, mind díszítésben mind hosszúságban.

TOP 3 dolog, amire figyelned kell:

 - Ha nagyon díszes, kristályokkal és csipkével kirakott ruha mellett döntöttél kerüld a díszes fátylakat. Válassz hozzá letisztult, egyszerű formát

- A ruha fazonja sokszor meghatározza a fátyol hosszát is. Egy tengerparti fazonhoz válassz rövidebbet így elkerülöd az ömlesztett hatást

- Templomi esküvőknél gyakran választják menyasszonyaink a drámai, 2-3 méteres fátylakat is. Ne feledd! Ehhez már segítség is kell :)

Lássunk néhány meseszép és különleges darabot:
capture3_1.JPG

 capture4.JPG

 capture2_1.JPG

 capture5.JPG

capture_2.JPG

 

Kérd ki kolléganőink segítségét, hiszen a legtöbb ruhánkhoz saját fátyol is tartozik. Ne hezitálj. Egy próbát megér, hidd el nem fogsz csalódni és szerelmednek is tátva marad a szája :)

 

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

Nem csak a vékonyaké a világ

Egyre több menyasszony fordul meg nálunk, akik teltebbek az átlagnál és kétségbeesetten keresik a tökéletes ruhát. Sokan úgy vélik, ha nem nádszál vékonyak akkor már biztos nem találnak olyan ruhát, ami szép és divatos is lenne. Többen ilyenkor abba a hibába esnek, hogy varrónőhöz fordulnak. Ne tedd!!! Hidd el, hogy akármilyen jó szakembert is választasz, sokszor a ruha lényege nem a külsején van, hanem annak kialakításán, minőségén és anyaghasználatán. 

Nemrég bemutattuk Nektek tervezőink kollekcióit és hitvallását, akik évről évre törekednek arra, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes fazont. Ezeket figyelembevéve született meg Mori Lee Julietta Plus Size kollekciója, mely teljes mértékben követi a 2016-os trendeket.

Lássunk néhány csodás darabot a Royal Szalonok kínálatából:

3198-front.jpg3115-1.jpg3196-front.jpg3124-1.jpg3191-front.jpg3161-033_2.jpg

További információk: www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

süti beállítások módosítása