Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

A tökéletes keringő ruha

2016. augusztus 22. - Keserű Dóra

Izzik a szalagavatós szezon és vele együtt a megfelelő keringő ruha keresése. Nap, mint nap egyre több fiatal érkezik hozzánk, hogy kiválassza a tökéletes keringő ruhát, legyen az csipkés, királynős vagy sellő.

A szalagavató, mint esemény több mint 200 éves múlttal rendelkezik, melyet akkoriban "Valétálásnak" neveztek. A "Valéta" latin eredetű kifejezés, melynek jelentése: "Éljetek boldogan". Az ünnepélyt a diákok utolsó évében rendezték meg, így jogosultakká váltak a mára szimbolúmmá váló szalag viselésére. A valétamenetet a legidősebb diák nyitotta, majd fáklyásmenet kísérte a végzősöket a városkapuig, ahol szimbolikusan fenékbe rúgták őket, ezzel is tudtukra adván, hogy már véget értek középiskolás éveik. A körmenetet a napjainkban is hagyományos bál zárta.

A szalagavatós bál fénypontja a keringő, melynél a lányok fehér báli ruhában (megegyezik a menyasszonyi ruhával) mutatják meg tánctudásukat. 

Lássuk a Royal szalonok TOP 5 szalagavatós ruháit:

szalagavato1.JPG

szalagavato2.JPG

szalagavato3.JPG

szalagavato4.JPG

szalagavato5.JPG

 

Ne feledjétek, 5 főtől már csoportos kedvezményt biztosítunk. Keressétek meseszép, királynős, tüllős ruháinkat Royal szalonjainkban. Bejelentkezés nem szükséges!!!

www.royalszalon.hu

facebook.com/royalszalonok/

 

logo_2.jpg

 

 

 

süti beállítások módosítása