Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Menyasszonyi fátyol

A ruha nélkülözhetetlen kiegészítője

2016. július 25. - Keserű Dóra

Rengeteg menyasszonyunk azzal az elhatározással érkezik hozzánk, hogy nem fog fátyolt viselni a ruhájához. Ilyenkor mindig elmosolyodunk és csak annyit kérünk, azért tegyünk egy próbát és nézzük meg milyen is. Gondolhatjátok, szinte mindenki meggondolja magát. De miért is van ez.

Az esküvői fátyol évszázadokra vezethető vissza, mely elengedhetetlen kelléke volt a menyasszonyi ruhának. A hagyományok szerint tisztaságot és ártatlanságot jelképezett, mely védte viselőjét a gonosztól. A menyasszony a szertartás alatt lefátyolozva takarta arcát, míg a férj fel nem emelte és csókkal hintette ajkát. Ez jelentette, hogy a lány feleségévé vált és tulajdona lett.

A fátyol népszerűsége máig töretlen. Nem csak keretet ad a ruhának, de lélegzetelállító megjelenést is biztosít. Fontos, hogy tökéletesen passzoljon a ruhához, mind díszítésben mind hosszúságban.

TOP 3 dolog, amire figyelned kell:

 - Ha nagyon díszes, kristályokkal és csipkével kirakott ruha mellett döntöttél kerüld a díszes fátylakat. Válassz hozzá letisztult, egyszerű formát

- A ruha fazonja sokszor meghatározza a fátyol hosszát is. Egy tengerparti fazonhoz válassz rövidebbet így elkerülöd az ömlesztett hatást

- Templomi esküvőknél gyakran választják menyasszonyaink a drámai, 2-3 méteres fátylakat is. Ne feledd! Ehhez már segítség is kell :)

Lássunk néhány meseszép és különleges darabot:
capture3_1.JPG

 capture4.JPG

 capture2_1.JPG

 capture5.JPG

capture_2.JPG

 

Kérd ki kolléganőink segítségét, hiszen a legtöbb ruhánkhoz saját fátyol is tartozik. Ne hezitálj. Egy próbát megér, hidd el nem fogsz csalódni és szerelmednek is tátva marad a szája :)

 

www.royalszalon.hu

logo_2.jpg

 

süti beállítások módosítása