Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Ruhamustra: Mori Lee 2676

2015. november 25. - Keserű Dóra

Igazán romantikus megjelenést kölcsönöz viselőjének az angol divatvilág éllovasa, Mori Lee egyedülálló menyasszonyi ruhája. Tanácsadónőnket, Rónai Kamillát kértük meg, hogy szedje ízekre a ruhát. Persze csak átvitt értelemben :) 

2676-069.png

Rónai Kamilla: Az első, amit kiemelnék, az az álomszép velencei csipkedíszítés, és az elegánsan testhez simuló fazon, amely igazán romantikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ezt a romantikus hatást csak fokozza a gyönggyel és strasszal díszített lágy vonalú mellrész, illetve a levehető gyöngyös öv. 

2676-087.png

Royal: Milyen típusú hölgyeknek ajánlanád ezt a modellt? 

Rónai Kamilla: Azoknak a menyasszonyainknak ajánlom, akik szeretnék a nőiességüket kiemelni a nagy napon, akik romantikus, mégis elegáns megjelenésre vágynak. Ha ebben a ruhában lépnek be egy terembe, minden szem rájuk szegeződik majd. 

Royal: Milyen fátylat ajánlanál hozzá?

Rónai Kamilla: Ez a ruha tökéletesen mutat rövid és hosszú fátyollal egyaránt, így a menyasszony eldöntheti, hogy klasszikusabb vagy modernebb megjelenést szeretne. A fátyol viselését azonban mindenképpen ajánlom, hiszen úgy lesz igazán menyasszony egy menyasszony. 

2676-113.png

Royal: Mely részleteit emelnéd ki még a ruhának?

Rónai Kamilla: A hátrészre szoktam felhívni a hölgyek figyelmét. Míg a gyöngyös öv elölnézetből lehelletnyi csillogást ad, addig a derékrészen hosszan leomló szalag finoman ellensúlyozza a ruha nyitott hátrészét. Ez a ruha egy rövidebb uszályos fazon, ami természetesen felcsatolható, hogy ne akadályozza a mozgásba a menyasszonyt.

Ruha Mori Lee 2676,     Szalon: Royal Deluxe,       Szín: light gold,         Méret: 34-38

logo.jpg

süti beállítások módosítása