Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Milyen menyasszonyi ruha illik az alkatodhoz? Most kiderül!

2016. március 05. - Keserű Dóra

Itt a Royal blogon többször írtunk már arról, mire érdemes figyelned a ruhaválasztás során, arról is írtunk már, milyen fontos (és nem utolsó sorban ez az év trendje is!), hogy a személyiségednek megfelelő ruhát válassz.

Azt, hogy mi illik a személyiségedhez, te érzed a legjobban, a többit pedig bízd nyugodtan ránk, hiszen számunkra is a legfontosabb, hogy csodásan mutass, és csodásan is érezd magad a kiválasztott ruhában :) 

Nem tudod, hogy melyik fazon illik az alkatodhoz? Aggodalomra semmi ok, kolléganőink ebben igazi profik, egy szempillantás alatt felmérik majd, hogy milyen típusú ruhák passzolnak hozzád. Összeállításunkkal pedig te is képbe kerülhetsz, hogy milyen ruha mutat igazán jól rajtad. Vágjunk is bele!

Homokóra alkat: Ha ebbe a típusba tartozol, biztosan tudod már, hogy a gyönyörű vékony derekadat vétek lenne nem kiemelni, sőt, bátran választhatsz teljes alakot kiemelő fazonokat is. Ilyenek a sellő vagy a félsellő modellek. Ha nem szeretnéd ennyire megmutatni magad, akkor remek választás lehet egy A-vonalú modell. Íme egy is ízelítő: 

Magas, vékony alkat: Akkor sem kell megijednek, ha kicsit magasabb vagy, a sellő fazon neked is fantasztikusan áll majd. Sőt, vannak olyan modellek (például a fodros aljú sellő ruhák), amik kifejezetten igénylik a magasabb testalkatot. Ha pedig valami egyszerűbbre vágysz, a letisztult stílusú ruhák lesznek nálad a nyerők :) Neked ajánljuk: 

Alacsony termet: sokszor félve jönnek hozzánk az alacsonyabb termetű menyasszonyok, hogy biztosan nem találnak majd megfelelő ruhát. Igaz, hogy vannak fazonok, amiket érdemes kihúzni a listádról, de melyik alkatnál nincs ilyen :)  a csipke sellő ruhákat legtöbbször nem ajánljuk, de ha mindenképpen csipkét szeretnél, bátran válassz egy A-vonalú modellt. Illetve az egyenes szabású ruhák is fantasztikusan fognak állni! Nézd meg a neked ajánlott modelleket: 

További csodás ruhákért kattints!

Cikkünk hamarosan folytatódik, alma, körte alakú lányok, a következő cikk rólatok fog szólni :) 

logo_1.jpg

 

süti beállítások módosítása