Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Praktikus esküvői teendő kalauz 3.

Egy hét az esküvőig? Ne aggódj, nem maradsz Royal tippek nélkül!

2015. október 03. - Keserű Dóra

Egy hét az esküvőig… igen, ez még most biztosan nagyon távolinak, és hihetetlennek tűnik, de hidd el, hamar eljön, és igazán stresszes időszak lehet, ha nem készülsz fel rá. Ne ess abba a sokak által elkövetett hibába, hogy mindent az utolsó pillanatra hagysz. Ha követted cikksorozatunkat, már biztosan nyugodtabban állsz a sok teendő előtt, de van még néhány Royal tippünk, így teendő kalauzunk befejező részében a nagy nap előtti utolsó hét legfontosabb teendőit vesszük sorra.

Első teendőd, hogy az utolsó hét előtt szusszanj egy kicsit, dicsérd meg magad, hogy minden részlet milyen szuperül összeállt, milyen gyönyörű leszel a ruhádban. Aztán jöhet egy kis szórakozás :)

1 héttel a nagy nap előtt

  • Lánybúcsú: Ebben az időszakban már a hangolódásé a főszerep! Először is kell egy klassz lánybúcsú. Na persze, nem a szervezésre gondolunk, azt a barátnőid már biztosan hónapokkal ezelőtt elkezdték. Neked már csak  a kikapcsolódásra kell koncentrálnod, akár egy bohókás, bulis, lazulós, akár egy mozgalmas, kreatív programos estét találtak ki neked a csajok. Csak arra figyelj, hogy legyen időd kipihenni az estét ;-)
  • Pihenj, relaxálj: Megvolt a lánybúcsú, a forgatókönyv ott van a kezedben, minden készen áll a te nagy napodra, így nem maradt más hátra, az utolsó napok teendői előtt szánj egy kis időt magadra, és természetesen a párodra. Tegyetek nagy sétákat, beszélgessetek arról, hogy ki hogy élte meg az elmúlt időszakot, hogy mit vártok a nagy naptól. Hidd el, ezek a meghitt órák kiegyensúlyozattabbá tesznek, aminek nagy hasznát veszed majd egy-két nappal az esküvő előtt.

blog34.jpg

4 nappal a nagy nap előtt

  • Ruha,ruha, ruha: Az utolsó napokban minden a gyönyörű menyasszonyi ruhádról szól, több alkalommal is megcsodálhatod magad a ruhakölteményben. Garantáljuk, hogy felér majd egy önbizalom tréninggel, mikor újra meglátod magad a tökéletesen rád igazított álom ruhában.

Royal tipp: A próbára ne felejsd el magaddal vinni azt a topánod, amit az esküvő napján viselsz majd!

Többször kérdezik a menyasszonyok tőlünk, hogy a kiválasztás után miért csak pár nappal az esküvő előtt próbálhatják újra a ruhát. A válasz egyszerű: az esküvő előtti hónapokban sok menyasszony tudatos diéta árán, sokak pedig az izgalomtól veszítenek a súlyukból. A mi célunk pedig minden esetben az, hogy a ruha tökéletesen illeszkedjen a hölgyek alakjához. Ezért az igazítás csak pár nappal előzheti meg a nagy napot - osztotta meg velünk tapasztalatait Rónai Kamilla, a Royal Deluxe szalon tanácsadónője. 

  • Készülődés: A lelki ráhangolódáson túl ezekben a napokban készítsd össze azokat a kiegészítőket, amire feltétlenül szükséged lesz, elkerülve ezzel, hogy a nagy nap előtti estén fejvesztve keresed a gyönyörű fülbevalódat. Ha vidéki esküvőt terveztek, vagy a nászút rögtön követi a lakodalmat, de abban az esetben is, ha otthon készülődsz majd, gondold át, mire lesz szükséged a nap során. Készíts össze egy túlélő csomagot is, amit magaddal viszel minden helyszínre, természetesen ennek az összeállításában is segítünk majd. :)

blog77.jpg

1 nappal a nagy nap előtt

  • Utolsó ruhapróba: Egy újabb alkalom, hogy a teljes szettben megcsodálhasd magad. Az esküvő előtti napon hozod el a szalonból a ruhádat. Fontos, hogy ezen a napon is van egy utolsó próba, hiszen a hét folyamán a szalonban dolgozó varrónő tökéletesen a te alakodra igazította. Mindenképpen ellenőrizd le, hogy tökéletesen áll-e rajtad, a cél az, hogy maximálisan kényelmesen érezd magad benne.

Royal tipp: A ruha elvitelekor mindenképpen vidd magaddal azt a személyt, aki segédkezik neked a nap során. A szalon tanácsadónői profi módon felkészítik majd a teendőkre, s neked is adnak hasznos tanácsokat, hiszen bármilyen fazonú ruhát választasz, nem lenne jó, ha a vacsora asztalnál nem tudnál kecsesen leülni, vagy sután sikerülne a nagy belépőd :) 

  • Aludd ki magad! Tudjuk,  biztosan nem ez lesz életed legnyugodtabb estéje, de nyugalom, minden a helyén, minden készen áll. Vegyél egy illatos fürdőt, készíts egy finom teát és időben irány az ágy.

Már csak egy feladatunk van számodra: ez a nap rólad szól, érted van, élvezd ki minden egyes percét :)

Azt persze nem garantálhatjuk, hogy egy icipici stressz sem fog érni a következő egy évben, de reméljük, hogy a három cikkünkben összegyűjtött tanácsok a segítségedre lesznek, hogy az előtted álló egy év legalább olyan izgalmas és emlékezetes legyen, mint maga a nagy nap.

Boldog készülődést :)

blog67.jpg

 









süti beállítások módosítása