Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Esküvői trendek 2016 - I. rész

Menyasszonyi ruhák

2016. április 26. - Keserű Dóra

Vajon milyen a 2016-os divat? Milyen stílusokkal találkozhatunk és mik a legnépszerűbbek?

2016-ban mind az esküvői ruháknál, mind a kiegészítőknél hódít az elegancia és a kifinomultság. Formabontó színek, romantikus fazonok és anyagok. Idén is nagy sláger a vintage stílus egy csipet luxussal meghintve.

A következőkben szeretnénk Nektek bemutatni az idei év nagy slágereit ruhákban, kiegészítőkben, sminkben, frizurákban és dekorációban.

MENYASSZONYI RUHÁK

A modern kor esküvői ruhái ötvözik az elmúlt évszázad stílusait. Mindenki megtalálhatja a számára tökéletes fazont és stílust, anélkül, hogy egyetlen trendet kellene követnie. Ez a filozófia jellemző az idei év kollekcióira is. A legnagyobb tervezők szlogenje és hitvallása mögött ugyanaz a mondanivaló van: Minden nő megtalálhassa álmai ruháját a Nagy Napra. Ezeket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy fazonban A-tól Z-ig rengeteg között válogathatunk így csak azt kell eldöntenünk, hogy melyik az alkatunkhoz tökéletesen passzoló fazon.

Na de lássuk, hogy mik az új trendek, amik mégis csak különböznek az eddigiektől vagy idén nagyobb hangsúlyt kaptak:

1. Fazonok

Fontos kiemelnünk újra és újra, hogy fazonban a kínálat rengeteg, így hála nem kell aggódnunk azon, hogy a hőn áhított ruhánk vajon megfelelő lesz-e. Ha tudod, hogy csipkés hátút szeretnél nagy szoknyával, vagy ujjatlan sellő fazonút, nincs is más dolgod mint válogatni kollekcióink mesés darabjai között.

 12494887_1047141798641232_5615580492517944233_n.png
51018_029.jpg

2. Színek

2016-ban háttérbe szorult a hagyományos fehér szín és átvették az uralmat a formabontó, egyedi színek. Sokszor hangsúlyozzuk Royalos menyasszonyainknak, hogy érdemes megpróbálni az egyedi színeket is, mert olykor sokkal jobban illenek a stílusunkhoz, hajunk vagy bőrünk színéhez és mellette roppant mód elegánsak. Ilyenek az ekrü, light-gold, fáradt mályva.

md174_sofa.jpg

ak140_full.jpg

3. Anyagok

A csipke örök szerelem a tervezőknél, de idén ez mégis feltűnően nagyobb hangsúlyt kapott nagy örömünkre. Rengeteg az olyan ruha, amit gyönyörű csipkebetétek díszítenek. Kiemelik és hangsúlyozzák a vállakat, hátat valamint réteges, háromdimenziós csodát művelnek a szoknyákkal. Egyszerűen imádjuk őket.

ekc1043-full.jpg

 51133-0014_1.jpg

Megtetszett az egyik ruha? Kérdésed lenne, hogy melyik állna jól? Gyere és kérj időpontot Nálunk.

Elérhetőségeink:

www.royalszalon.hu

https://www.facebook.com/royalszalonok/

 

logo_2.jpg

 

süti beállítások módosítása