Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Álomesküvő - napsütés, homok, tengerpart

2015. május 26. - Royal Szalonok

 hdr-sanderling-beach-wedding.jpg

Ki ne álmodna egy igazi romantikus karibi esküvőről, ahol simogatja a talpunkat a homok és a tenger szele ringatja a ruhánkat.A tengerparti esküvők nagy népszerűségnek örvendenek ugyanakkor nagyon fontos, hogy több tényezőt is figyelembe vegyél. Ezek a nap, szél, sós víz és homok.

7 tipp a tökéletes tengerparti ruhához:

  • Gondolj arra, hogy egy ilyen csodálatos helyen általában a hőmérséklet 30 C felett van, így a hatalmas királylányos tüllruha valószínűleg nem lesz kényelmes
  • Próbálj meg olyan esküvői ruhát választani, ami lágy esésű, lélegzik és könnyedén tudsz benne mozogni a homokban
  • Sajnos a sós víz és a homok kikezdi a ruhákat, így érdemes rövid uszályt választani.
  • A tradicionális fehér menyasszonyi ruha máig nagy divat, ugyanakkor egy ekrü és a light gold szín tökéletesen passzol a karibi környezethezfashionable-beach-wedding-inspiration-30.jpg
  • Ha különlegest szeretnél, de egyben kényelmest is, akkor figyelmedbe ajánljuk a csipkeberakású, hátul nyitott gyönyörű ruháinkat.
  • Sokszor halljuk, hogy az esküvőre teljesen kibontott, egyenes vagy hullámos hajat választanak a menyasszonyok. A hosszú haj gyönyörű, ugyanakkor nagy hőségben meggondolandó. Félig felkötött haj, fonatok és a kontyok aranykorukat élik.
  • A fátyol sokszor elengedhetetlen része az esküvői ruhának. Tengerpartra rövidet ajánlunk, vagy akár egy fejdíszt, ami divatos és modern is egyben.

 

Csemegézz gyönyörű Eddy K. ruháink közül, melyek tökéletesek egy egzotikus esküvőhöz:

http://royalszalon.hu/eskuvoi-ruha-royal-classic


ek997_close.jpg

 

450xnxeddyk-998-eskuvoi-ruha_jpg_pagespeed_ic_uq-7dkdkg0.jpg

 

 

553225_379592415396177_1106508032_n.jpg

süti beállítások módosítása