Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

S.O.S- Nincs ruhám!

2015. április 30. - Royal Szalonok

Mindjárt itt az esküvőd, de még nem találtál ruhát? Esetleg hirtelen született meg a döntés, hogy összeházasodjatok? Ne aggódj, nagyon sokan járnak ugyanebben a cipőben! A legtöbb menyasszony már hónapokkal az esküvő előtt lefoglalja a tökéletes ruhát, bebiztosítva magát a Nagy Napra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincsen lehetőség álmaid ruháját megtalálni.

Rengetegszer térnek be szalonunkba olyan hölgyek, akik kétségbeesetten keresik a megfelelőt. Hidd el, meg fogod találni! Sokan abba a hibába esnek, hogy utolsó mentsvárként fotóval a kezükben elmennek varrónőhöz és inkább megvarratják maguknak. Ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás. Regényeket tudnánk mesélni azokról az esetekről, amikor sírva érkezett meg hozzánk a csalódott menyasszony, mert a ruha mégsem olyan lett, mint  a fotón.

fake.PNG

A Royal szalonok olasz és angol márkákat sorakoztatnak fel, ahol a luxus fizetődik meg. Ezek a ruhák minőségi anyagokból készülnek, nem spórolva a mennyiséggel, és még nem is beszéltünk a csipkékről, valamint a swarovski kövekről, mely szinte minden egyes kollekciónak alap kiegészítői. Országszerte több száz ruha vár Rád 7 Royal szalonunkban , hatalmas választékot nyújtva  akár a sürgős esetekre is.

Az új kollekció mellett lehetőséged van megvásárolni ruhádat akár 70%-os kedvezménnyel OUTLET kollekcióinkból:

http://royalszalon.hu/outlet-royal-trend

http://royalszalon.hu/outlet-royal-classic

http://royalszalon.hu/outlet-royal-deluxe

capture_1.JPG

553225_379592415396177_1106508032_n.jpg

 

süti beállítások módosítása