Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Milyen egy trendi menyasszony 2016-ban?

2015. november 05. - Keserű Dóra

Szeretnéd tudni hogyan lehetsz trendi menyasszony 2016-ban? Segítünk :)

A menyasszonyi ruha trendek, hasonlóan az éppen hódtó divatirányzatokhoz, évről évre változnak. Ha egy évvel ezelőtt kérdezi meg tőlünk valaki, mi a meghatározó irányzat, nem lett volna nehéz dolgunk a válasszal. Hódítottak a sellő fazonú csipke ruhák, és állandó szereplői lettek a kollekcióknak a kifinomult púderszínek.

És mi a helyzet a 2016-os évvel? Rónai Kamillát, a Royal Deluxe szalon tanácsadónőjét kérdeztük. 

"Sok menyasszony számára irányadó az éppen aktuális trend, minden évben tapasztaljuk a hatását, a 2016-os év azonban eltérő megközelítést hozott. Sok cikkben olvashattuk hogy minden divat lett a nagy szoknyától a rövidig, a fehértől a színesig, én mégis azt mondom, van amiben különbözik ez az év a korábbiaktól.

eddykollazs.jpg

Igaz, már nem egy-egy markáns fazonról van szó. Őszinte leszek, ez utóbbi sok menyasszonyunknak okozott csalódást, követni szerették volna az aktuális irányvonalat, de csak keveseken állt igazán jól.

Az idei szezonban egyre jobban előtérbe kerül a ruhaválasztásnál a menyasszony egyénisége, hogy a hölgyek a személyiségüknek, saját stílusunknak megfelelő ruhakölteményt találják meg, mert az lesz az igazi álomruha. 

nicole_kollazs.jpg

Persze ez így nagyon általánosan hangzik, de ha megnézzük, hogy a mind a helyszínválasztásban, mind az esküvő, a szertartás miliőjében visszaköszön a menyasszony személyisége, így már nem is olyan nehéz elképzelni, hogy ugyanígy legyen ez a ruha esetében is. Azt tanácsolom a menyasszonyoknak, hogy merjenek önmaguk lenni, akkor garantált a WÁÓ érzés!"

Royal tipp: tanácsadónőink hosszú évek tapasztalatával, több ezer elégedett menyasszony dicsérő szavaival a hátuk mögött a szakma legjobbjai. Ők mind érted vannak, bátran oszd meg velük a elképzeléseidet, akár a félelmeidet is, mert a  legjobb segítőid lesznek a ruhaválasztás során. 

logo.jpg

süti beállítások módosítása