Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

Milyen esküvői ruhát visel egy 20-as, 30-as vagy 40-es menyasszony?

Esküvői ruha kalauz a korodhoz szabva :)

2015. december 22. - Keserű Dóra

Nap mint nap rengeteg menyasszony fordul meg szalonjainkban, különböző alkatúak, stílusúak, magasságúak, és még sorolhatnánk. Mindegyikőtök egyéniség, de minket az érdekelt, hogy mi az, ami közös benneteket? 

Ahogy a legújabb cikken gondolkoztunk, eszünkbe jutott, hogy fel-fel villannak közös vonások a 20-as éveikben járó lányok, a 30-as nők és a 40-es hölgyek kérései, ruhaválasztási szokásaiban, így ma ezeket vesszük sorra.

Milyen esküvői ruhát visel szívesen egy 20-as éveiben járó leányzó? 

Fiatalok, cserfesek, csillog a szemük, ahogy próbálják egymás után a ruhákat. Egy valami azonban szinte mindig előtérbe kerül: legtöbben nagy királylányos, tüll szoknyás ruhát szeretnétek, igazi Hamupipőke érzésre vágytok. Remek érzés titeket újabb és újabb ruhába bújtatni, mert sok.sok gyermekkori álom valósul meg a szemünk előtt :) Nézzük párat a kedvenceitek közül: 

51012_100.jpg

2001.jpg

2002.jpg

Milyen menyasszonyi ruhát keresnek a 30-as éveikben járó nők? 

Határozott elképzeléssel érkeztek, fantasztikus az a lendület és határozottság, amivel egy-egy ruhát megszerettek, vagy ha nem felel meg az elképzeléseteknek, már megyünk is tovább. Ezen sosem lepődünk meg, mert az elképzelésetek mellé szinte kivétel nélkül kifinomult ízlés párosul, és persze merészség! Hiszen ti vagytok azok, akik bátran viseltek akár a hagyományostól eltérő fazont, vagy a nagy népszerűségnek örvendő pasztell színeket. 

Már kevésbé ragaszkodtok a nagy szoknyás fazonokhoz, előtérbe kerül az A-vonal, és a kifinomultságotokhoz remekül passzoló csipke ruhák. Nézzük miről is beszélünk:

3002.jpg

2676-069.jpg

39038_0059-jav.jpg

Mit viselnek szívesen a nagy napon a 40-es hölgyek? 

Érett nőiesség jellemez benneteket, letisztult fazonokat kerestek, és csak visszafogottan a csillogással :) Már sokszor egy A-vonalat is soknak éreztek, inkább az esélyi jellegű, kis abroncsos vagy abroncs nélküli ruhákat szeretitek. Nálatok kerül igazán előtérbe a személyiség, ügyeltek arra, hogy ne a ruha uralja a nagy napotokat, hanem ti magatok. És hogy milyen fazonokat szoktuk ajánlani? Nézzük!

Magadra ismertél, vagy teljesen máshogy látod? Írd meg nekünk facebook-on vagy várjuk email-ben a marketing@royalszalon.hu email címen.

logo.jpg

 

 

süti beállítások módosítása