Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

5 kérdés 5 válasz az A-vonalú menyasszonyi ruháról

2015. október 29. - Keserű Dóra

Sok menyasszony ír nekünk facebook-on (amit ezúton és köszönünk, és továbbra is várjuk szeretettel :) , hogy sokszor elbizonytalanodnak, milyen stílusú ruhákat próbáljanak a szalonban.

Semmiképpen nem szeretnénk, hogy szorongással vágjatok neki a keresgélésnek, ezért következő sorozatunkban összegyűjtjük nektek a legfontosabb tudnivalókat az egyes menyasszonyi ruha fazonokkal kapcsolatosan. 

Kezdjük egy igazi jolly joker-re, a klasszikus A-vonallal.

1. Mit jelent az, hogy a ruha A-vonalú?

Az A-vonalú ruhákat nagyon könnyen felismerheted, hiszen a nevében is szereplő A betűt formáz. A ruha felső része a testhez simul, majd a deréktól indul az A betűt formázó szoknyarész. 

51133-0014.jpg

2. Kinek áll jól? 

Nem véletlenül írtuk korábban, hogy igazi jolly joker, hiszen testalkattól függetlenül fantasztikusan mutat a menyasszonyokon. Főnyeremény, ha pár kilóval szeretnél kevesebbnek látszani, hiszen gyönyörűek karcsúsít a formavilága miatt. Sőt, nyújtja az alakot is, így remek választás lehet alacsonyabb hölgyeknek is.

ak144_full.jpg

3. Kinek ajánlott viselni? 

Lényegében egy klasszikus ruháról beszélünk, amely légiességet kölcsönöz viselőjének. Nem csak fazonjában tökéletes, de bármilyen stílusú esküvőn viselhető, legyen szó természetben kötött frigyről, vintage esküvőről, nagy lakodalomról, vagy country buliról. Miért is ne? :) 

avonal01.jpg

4. Milyen kiegészítőket érdemes viselni A-vonalú ruhához?

Annyit mondhatunk, lehetőségek tárháza! Gyönyörűen díszíthető fazon, egy ékszer- vagy selyem övvel a még tovább fokozható a karcsúsító hatása. De bolerót, és természetesen fátylat is ajánlunk hozzá

md160_full.jpg

5. A-vonal és csipke, lehet ilyet? 

Természetesen, sőt! Az anyagválasztással még jobban kifejezheted a saját stílusodat. A klasszikus szatén anyag komolyabb, míg például az organza és a tüll igazán légies. És a csipke? Maga a megtestesült romantika, és vintage stílus.

Ezek után ugye próbálni fogsz egy-két A-vonalú ruhát? :) 

logo.jpg

süti beállítások módosítása