Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

5 tuti royal tipp plus size menyasszonyoknak

2015. november 11. - Keserű Dóra

Úgy érzed, nincs új a nap alatt plus size menyasszonyi ruha témában? Sok cikket olvastunk mi is, de nem találtunk olyat, ami igazán megnyugtató tippeket adott volna, ezért megkértük a Royal szalonok tanácsadónőit, dugják össze a fejüket, és adjanak pár valóban hasznos tanácsot. Fogadjátok szeretettel :)

1. Ki ne hagyd az élményt: azért mert nem átlagos a ruhaméreted, nehogy kihagyd a ruhapróbát, ezt egyenesen megtiltjuk. Ott állni a tükör előtt, pördülni-fordulni a legszebb ruhákban, nem túlzás, egy élmény. Úgyhogy fogd kézen azt, aki előtt bátran mersz pózolni, és vesd bele magad.

2. Telefonálj! Banálisan hangzik, de már az elején megnyugtató válaszokat kaphatsz, ha az első telefonbeszélgetés vagy email váltás során felhívod a kolléganők figyelmét a pontos méretedre. Csak semmi szégyenkezezés, hidd el, sok teltebb idomú menyasszonnyal dolgoztunk az elmúlt években, és jobbnál jobb fazonokat ajánlunk majd neked!

molettcollage.jpg

3. Egy jó tanácsadónő a legnagyobb segítség! Ha ruhapróbára mész egy szalonba, ne csak a ruhákat figyeld, hanem a veled dolgozó tanácsadónőket is, egy hozzáértő szem megfizethetetlen segítség lehet, hiszen pontosan ismeri a ruhákat, a legjobb karcsúsító tippeket, te pedig az adottságaidat, ez aztán a nyerő páros!

4. Ne add fel! Egyet biztosan tudunk: még egyetlen menyasszony sem maradt ruha nélkül, veled sem lesz ez másképp, de ha nem találod meg az első helyen, ne keseredj el, ez nem a méreted miatt lesz. Hidd el, egy kisméretű hölgyre lehet nehezebben találunk ruhát, mint rád!

5. Hagyd a diétát! Ezt hagytuk a végére, de ezt vedd a legkomolyabban ;-) a jó hírünk, hogy így is, úgy is fogyni fogsz az izgalom, a teendők miatt, de ne úgy válassz ruhát, hogy majd belefogysz, mert ez bizony rizikós. Hagyd a diétát, helyette inkább rafinált fodrokkal és szabásvonalakkal formáld az alakod.

Szóval kell egy klassz ruha, ugye? :)


logo.jpg

süti beállítások módosítása