Royal szalonok

Királynő vagy, mi bebizonyítjuk!

5 tévhit a menyasszonyi ruháról

2016. január 07. - Keserű Dóra

Tapasztalatból mondjuk, menyasszonyaink nem csak hosszú ruhalistával és kérdésekkel érkeznek a próbákra, hanem kellő félelem faktorral is. Valahogy mindig van egy kolléganő ismerőse vagy barátnő barátnője, aki a nagy napon valami hajmeresztő bakiba fut bele. Ismerős?

Hogy nyugodtabban vághassatok bele a készülődésbe, összegyűjtöttük az 5 leggyakoribb tévhitet, ami szinte mindennap hallunk itt a szalonban.

Tévhit 1. Nem lehet a menyasszonyi ruhában táncolni.

Na nem azt mondjuk, hogy életed legkényelmesebb ruhája lesz, de a tökéletes az alakodra igazított ruha nem csúszkál, nem mozdul el, így nem kell minden percben erre figyelned, és nem korlátoz majd a mozgásban sem. Attól sem kell félned hogy esetleg tánc közben rálépsz, mert a ruhák hossza is igazítható, és ez minden esetben meg is történik. Szóval semmi nem állhat a buli útjába :) 

Tévhit 02. Egész este húzgálni kell majd a mellemnél 

Bármilyen meglepő, ha egy menyasszonyi ruha felső része csúszkál, annak az oka, hogy a derék része nem illeszkedik tökéletesen az alakodhoz. Maga a ruha a csípődön "ül meg", ez biztosítja a tartását. 

A mellrész esetében nem az a cél, hogy tartson, hanem hogy tökéletesen illeszkedjen. A jó hír pedig az, hogy minden ruhába külön push-up-ot építünk ;-)

Tévhit 03. Nem fogják tudni rám adni a nagy napon, nem lesz így tökéletes

Sok menyasszony félelme, de nem kell izgulni, jelölj ki egy öltöztetőnőt, aki eljön veled a próbákra, és akit kolléganőink maximálisan felkészítenek erre a szerepre :) Sőt még gyakorolják is veletek!

Royal tipp: Azt javasoljuk, ne az anyukádat kérd meg erre a feladatra, hiszen a nagy napon sok dolga lesz, neki is nagy szerep jut, legyen inkább egy hozzád köze álló személy (tesó, barátnő) a kiválasztott :) 

Tévhit 04. Nehéz a ruha

Abban nem tévedtek, hogy egy minőségi menyasszonyi ruhának bizony van súly, hiszen sok-sok réteg anyagot tartalmaz, DE mint ahogy a mellrész problémájánál, ebben az esetben is a derekad lesz a kulcs :)  Hiszen ha a derekadon "megül" a ruha, akkor szinte magát tartja, így neked maximum a boldogság édes terhét kell cipelned a nagy napon ;-) 

Tévhit 05. Az uszályt majd húzom magam után

Nagyon kevés menyasszonyunk szokta ismerni ezt a trükköt! Az uszály minden ruha esetében eltüntethető! A legtöbb esetben egészen pici gombokat találsz a ruhán, amelyek segítségével egy mozdulattal az uszály a ruha része lesz :) Szóval bátran válasz uszályos ruhát, a fotókon istenien mutat, utána pedig egy mozdulattal eltüntethető :)

logo.jpg

 

 

süti beállítások módosítása